איך נאבחן את מקור הבעיה ו נטפל ב לח"ד גבוה?
- לח"ד גבוה לרוב יכול לפרוץ על רקע כלייתי, כלי דם וסטרס. לכן ראשית נבדוק את רקע לחץ הדם ואז נטפל בהתאם.
דוגמא לאבחון ו טיפול יסודי ב לח"ד לא מאוזן :
אבחון ו טיפול ראשוני - 120-150 דק.
1. ראשית כמו בכל טיפול תדרים נתחיל בבחינה ואיזון האנרגיה הכללית של המטופל.
מה זה אומר? בהרבה מקרים מערכות הגוף שלנו פשוט ייצאו מאיזון כללי. זה קורה שאנחנו מתעלמים או לא מטפלים נכון בבעיות שלנו וכאשר אנו פועלים ו פונים לטיפול יש לאזן אותנו ו לוודא שהגוף שלנו יכול לקבל את הטיפול.
2. חיוניות: עכשיו שהגוף שלנו במצב מינימום לקבלת טיפול אנחנו נבדוק ונאזן אותו ל רמת חיוניות אופטימלית ל מצב הנוכחי. כלומר אנחנו נמקסם את יכולת הגוף ל קבל את המשך שלבי הטיפול.
3. בשלב זה אנחנו ראשית נבחן את מערכת המרידיאניים שלנו : מרידיאן הלב, טחול, שתן, כליות, כיס מרה ו מעטפת הלב. נראה מי מה המרידיאניים שלנו לא מאוזן ו נאזן אותו/אותם באופן נקודתי. ו נאזן גם את כולם באופן כללי.
4. ATP: הדלק של התא. נבדוק את יצור ה ATP בהתייחסות ללב, ל כליה וכל הדם.
נציין לפנינו את "החולייה החלשה" ו נאזן את מע' ה ATP.
5. הפרעות אלקטרו מגנטיות : הפרעות אלקטרו מגנטיות יכול למנוע מהתאים שלנו לתפקד באופן אופטימלי, הפרעות אלה גם יכולות להרים את רמות ה סטרס בגופינו ולתרום במישרין או באופן עקיף ל חוסר איזון ב לחץ הדם.
ראשית נבדוק האם יש הפרע ספציפית מ גורם ספציפי לדוגמא : חלק גדול משגרת היום של המטופל הוא תקשורת סלולרית ו התנהלות דרך הסמרטפון. בבדיקה אנחנו יכולים למצוא שדווקא ההמצאות שלו עם אוזניות BT במשך שעות רבות היא הגורם לחוסר האיזון ו לא הסמרטפון עצמו. לדורך הבנה כללית- ייבוא סמרטפון דורש עמידה ברגולציה יותר מחמירה מ אוזניות BT ל מרות שהסיכון הנשקף לא בהכרח שונה.
6. הפרעות גאופטיות : כמו שלב מספר 5 רק ב התייחסות לסביבת המחיה של המטופל . קווי מתח גבוה, קרינה .
7. איזון חומצה בסיס: נבדוק אם אנחנו חומציים מדי ונאזן את רמת החומציות בגוף.
8. חומרים חיוניים: בדיקה ואיזון של המינרלים יסודות ה קורט, ויטמינים, חיידקים ו חומצות שומניות. נוכל לאבחן מחסור בוויטמינים מסוימים ו המצאות של חיידקים מזיקים.
9. חומרים מזיקים: בדיקה ו איזון האם יש לנו יותר מדי מתכות כבדות בגוף ו איזה?
האם נעקצנו עי חרק/ עכביש / נחש ו הארס שלו עדיין בגופינו?, האם התזונה שלנו מרוססת יתר על המידה בחומרים קוטלים ו לאיזה תחום? (פטריות/ חרקים)
10. אנזימים : סריקה ל איתור האנזימים בתפקוד לקוי ן איזון .
11. תאים ו רקמות. 12 בדיקות שונות ו עוד 27 תתי בדיקות כדי לדייק את ה טיפול.
דוגמא: בדיקה אברוני התא. במידה ו נאתר הפרעה אנרגטית נבדוק גם רטיקולום אנדופלסמטי, מטיוכונדריה, מערכת גולג'י, ריבוזומים ו ליזוזומים.
12. בדיקה ואיזון לתאים שנפגעו מצלקת.
13.אספקת חמצן/שיפור ניצול הפקת. חמצן, סם החיים. נבדוק אם זרימת החמצן בגופינו תקינה ו מזינה את כל האברים. אספקת החמצן בדם מאפשרת לתאים להתחדש וללא אספקת חמצן אופטימלית התאים יתקשו בריפוי.
*במידה והבעיה אצל המטופל מסתמנת כ חוליה החלשה בטיפול מומלץ להשתמש במקביל לטיפול התדרים גם ב תא חמצן בלחץ מתון לטובת זירוז כלל התהליך.
14. בדיקה ו איזון מערכת ההגנה הטבעית (מערכת חיסונית). המערכת החיסונית שלנו היא למעשה שומר הראש לנו. שאנחנו לא מאוזנים או יותר מזה גם סובלים מ פתולוגיות שונות שומר הראש שלנו נמצא במצב דומה ומאבד את האפקטיביות שלו יום אחר יום. טיפול בגורמי המחלה זה דבר מאד חשוב אבל כדי למנוע מהם לשוב אנחנו צריכים להעיר חזרה את המערכת החיסונית שלנו.
15.סילוק רעלים ו פגיע מ חיסונים. תוכנית ל סילוק רעלים נבצע גם ללא בדיקה כ חלק מ רוטינה תקופתית רצויה. נבדוק ו נאזן הימצאות של חיסונים שלא פועלים ב צורה הרמונית עם הגוף שלנו.
16 עורקים: לחץ דם גבוה מופיע במערכת כלי הדם העורקית והוא ייתמך באמצעות משקעים ב עורקים. ב חלק זה של ה טיפול אנחנו נבדוק את מצב זרימת הדם בעורקים הפרעות בזרימת הדם העורקית הינן תוצאות לחץ הדם הגבוה,
בתחילה בעורקים הקטנים ומאוחר יותר גם בעורקים הגדולים. |
17. בדיקה ו איזון ברצפטורים בקרוטידים למעקב על לחץ הדם.
18. נימים: נבדוק ו נאזן את אספקת הדם ב נימים.
19. בדיקה- טרשת עורקים
20- בדיקה- התנוונות של כלי הדם משקעים וטרשת עורקים גורמים לשינויים בשכבות הפנימיות של העורקים ,דבר הגורם ללחץ דם גבוה.
21- הפרעה ב וויסות לחץ הדם. לחץ הדם הגבוה גורם להפרעות בוויסות לחץ הדם.
22- טיפול- לח"ד דם על רקע כלייתי . טיפול זה הוא דוגמא ל טיפול ב לח"ד שלא על רקע כלייתי. למרות זאת אנחנו נבצע טיפול גם בכליה. כליה לא מאוזנת
מייצרת את האנזים רנין ,הגורם לעליית לחץ הדם. 23. בדיקה ו איזון מיוקרדיום - שריר הלב: שכבות הלב ,הנקראות מיוקרדיום ,יוצרות לחץ בלב ובעורקים המובילים אליו .הלחץ המוגבר גורם להתעבות המיוקרדיום וגורם לו במשך הזמן ל נזק. 24. בדיקה ו איזון מסתמי הלב . מחלת שסתומי הלב עלולה לגרום ללחץ דם גבוה או שלחץ דם גבוה קיים יגרום נזק לשסתומי הלב. 25. טיפול- חיזוק קיבות הלב. לחץ דם גבוה קיים מעמיס על הספק הלב ועם הזמן הוא עלול לגרום לחולשה בהספק הלב. 26. אי ספיקת לב צד שמאל. בדיקה ו איזון : לחץ דם גבוה גורם במיוחד לעומס על צידו השמאלי של הלב ,היות ומצד שמאל נשאב הדם העשיר ביותר בחמצן בגוף .מופעל עומס יתר על שריר התא השמאלי של הלב ועם הזמן הוא נחלש. 27. בדיקה ו איזון כבד, כיס מרה ו לבלב. האיברים ש מאזנים ו מנקים אותנו. נבדוק ו נאזן. 28. היפוטולמוס : לבלוטות הורמון מסוימות יש השפעה על לחץ הדם :ההיפותלמוס יוצר. 29. היפופיזה: הורמונים תומכים ומדכאים המשפיעים על האונה האחורית של יותרת המוח לייצר הורמונים נוספים .הורמונים אלו יועברו באמצעות הדם לדוגמא לבלוטת התריס ,שלה השפעה גדולה על חילוף החומרים בגוף ועל לחץ הדם .בלוטת יותרת הכליה מייצרת במדולה האדרנלית אדורנלין ,המגדיל את לחץ הדם עקב היותו הורמון מתח ובנוסף לכך נוצר קורטיזון הקושר מים בגוף וגורם כך לכמויות מוגדלות של דם בגוף ולהגדלת לחץ הדם .הכליות מייצרות רנין ,הגורם לעליית לחץ הדם. יותרת המוח מייצרת לדוגמא ,ADH הורמון נוגד השתנה ,אשר תורם | לעליית לחץ הדם בהקשר לשחרור הרנין בכליות ,בכך שהוא עוצר את | שחרור המים בגוף ומגדיל כך את כמויות הדם. 30. https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%9C%D7%95%D7%98%D7%AA_%D7%94%D7%AA%D7%A8%D7%99%D7%A1 בדיקה ו איזון- בלוטת התריס. 31. בדיקה ו איזון : ליבת יותרת הכליה 32. בדיקה ו איזון : ה קורטקס ה אדרנלי 33. תוכנית ל הפגת מתחים. 34. תוכנית ל הפגת מתח נפשי. 35. תוכנית ל איזון הנפש. 36. בדיקה המצאות ו טיפול ל פתוגניים הבאים: סטרפטוקוקוס מיטיס, גרדנרלה ווגינליס, אי קולי, פרוטאוס מירביליס, פרוטאוס וולגריס, ריקטסיה, סכיסטוסומה האמטוביוס, 24.64סכיסטוסומה מנסוני, אורוקלאידוס, 25.15ציסטות כילומסטיקס, כילומונוס, טריכומונס ווגינליס, טפילי דם, פנאוצוצסיטיס קריניי, פטריות שמרים , קנדידה אלביקנס. 37. ניקוי רעלים כללי. 38. ניקוי רעלים כבד. 39. ניקוי רעלנים פנימיים. 40. ניקוי רעלנים חיצונים. 41. ו נסיים בחיוניות לגוף.
כך נראה טיפול יסודי ב לחץ דם לא מאוזן.
טיפול זה אינו מחליף פניה רשמית למוסדות הרפואיים של מדינת ישראל. המידע אינו מידע ו אינו מחליף פניה אל רופא המשפחה. לפני כל שינו תזונתי או טיפולי מומלץ ל התייעץ עם רופא המשפחה.
לפרטים נוספים חייגו 0526573618
|
|
-